Nu kan prutten komma!

Igår va vi som sagt o hämtade vagnen och babyskyddet. Så nu är det mesta klirrat känns det som.. iaf vad som behövs från start.. Har kommit på mig själv att ha blivit precis så jag inte tänkt att jag skulle bli.. tänker att "-det här e nog bra att ha".. och "-nu blir det inget mer på ett tag".. likförbannat kommer man hem med massa nya grejer som va sååå gulliga eller som "nog" e bra att ha.. jaja.. bortskämd liten prutt från början! ♥ Nu längtar man ihjäl sig verkligen..  Flera dagar nu har jag känns ett tryck neråt o ibland kommer det "kramper" som gör rätt ont.. Vet inte om det är förverkar eller vad det kan vara.. Det e trots allt tre veckor extakt kvar till BF idag så riktigt än borde det inte vara dags.. Har oxå läst att det brukar avta med aktivietet i magen mot slutet för att det inte finns så mycket plats men här härjas det på vill jag lova.. skönt att känna dock!

Vagnen va/är superfin. Det blev en ICandy Apple jogger med tre lufthjul.När vi stod i affären o fick en demostration gick en anna kund förbi o sa att hon hade en likadan o var supernöjd, vilket va skönt att höra i det läget. Hoppas vi blir lika nöjda! 
 Idag har jag iaf strukit sängkläder o bäddat vagnen.. Nu känns det verkligen "på riktigt" när man ser alla saker här hemma..
Är lite bekymdrad bara hur det ska gå med trapporna här.. va inte det lättaste att tråckla upp den här igår o hur ska det gå med en bäbis i.. hmm..
Babyskyddet blir oxå super.. En Britax babysafe plus II heter den med en bas till.. På måndag ska bilen lämnas in o få airbagen urkopplad så vi kan sätta in basen..





Nu fattas bara en liten prutt! ♥

Kommentarer
Postat av: Angela

Åh va fin den är =) Barbafamiljen är ur gulliga =) Tant Angela är också redo för prutten <3<3

2011-09-01 @ 10:45:08
URL: http://angelasand.blogg.se/
Postat av: Lollo



Fin blogg låter härligt!

Tränar du någonting under grav? Jag har precis startat en träningsblogg och vill veta allt om olika personerns träningsvanor! =)



Lycka till med allt!

2011-09-01 @ 11:10:51
URL: http://lollostraning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0