Ang lägenhetsvisningen igår..

.. så verkar den super.. Både maestro o jag blev riktigt sugna.. Lite nya tapeter i samtliga rum så blir den top notch! Synd bara att halva Kungsbacka va där på visningen och verkar intresserade.. Så det blir nog en fight med budgivningen.. Ska på möte med banken imorn o vi håller alla tummar och tår att finansieringsgudarna är med oss!


Ullared.. igen..

Idag har jag vart i Ullared med morsan en sväng.. Nästan så jag inte kan med att erkänna det då det va typ 4:de gången på bara några veckor..  Jag skulle ju inte ha något speciellt ändå kommer man hem med två stora kassar.. Alltid e det nåt man behöver eller kommer på att man behöver när man är där..
Har kollat lite på febertermometer till prutten oxå o hittade en som verkar käck som jag såg i Ullared sist.. Kollade upp lite o priset låg iaf lite billigare..


Ikväll ska vi hämta vagnen... jippie!

Skön dag..

Dagen började med massage nere på jobbet.. Axlarna o ryggen denna gång.. Det gjorde ontskönt kan man säga!
Sedan har jag fixat en fotobok för bilder vi tog häromdagen o skickat in för framkallning.. Hoppas den blir bra!
Angela kom förbi på pannkakslunch! Lika mysigt som vanligt!
Nu ska jag ta mig en liten nap innan maestro kommer hem.. Ikväll väntar husvisning.. eller hus o hus, en lägenhet e det den här gången.. Verkar bra men vi får väl se, alltid är det ju nåt..

Min dag i stort! Ingen bloggmotivation känner jag.. Kanske kommer på bättre tankar senare eller imorn. Hoppas det!

Ha en bra dag iaf!


Babysitter..

Senaste inköpet:







Har hört oss för lite o fått lite tips o råd ang dessa.. Vi beslöt oss till slut för denna modell som vi hört mest och bäst om.. Bäst för ungen att den vill sitta där nu oxå! ;o)

Slut på jobb..

Igår gjorde jag min sista jobbdag på ett bra tag.. Har två veckors semester nu innan jag går på föräldraledighet! Känns skönt men lite konstigt.. Ränner dock nere på jobbet stup i kvarten ändå känns det som.. Idag hade jag massage o har även fjäskat till mig en tid imorn..
I fredags fick jag paket av några söta tjejer på jobbet som innehöll en body, två strumpor och ett par byxor! Kommer sakna vissa personer på jobbet, men som sagt ränner där tittsomtätt ändå..



Tack igen söta ni, Jenny, Josefin o Carita!

Photoshoot!

Igår va vi hemma hos en kollega till mig för att ta lite gravidfoton.. Mest för skoj skull och för att hon vill "öva". Det går bra sa vi! Det blev jättemånga bilder o många blev jättebra! Här är ett litet smakprov:





Min favorit ovan här...







(fotograf: Carita Wennerlöf, www.itapitas.blogspot.com)

Va tycks?!

Husvisning!

Just nu är vi på husvisning i Anneberg.. Har spanat in det här länge o det har legat ute på hemnet hur länge som hellst.. Undrar varför det inte blivit sålt.. hmm.. kanske visar sig nu.. Det flesta hus vi kollat på senaste tiden har vart fulla med fukt o det e man inte så sugen på.. På torsdag ska vi på möte med banken o se va dem har att säga.. Hade var gött med ett hus iaf!


Paket från USA

Mitt i semestern ringde det på dörren o brevbäraren hade ett paket till mig.. Trodde först det va skivan jag beställt men paketet va lite stort för det..
Paketet visade sig vara från en kompis till min syster som bor i USA, Kelly! .Hon hade blivit jätteglad över att höra att jag väntar barn o ville skicka mig lite "typiska amerikanska" babygrejer.. Paketet innehöll bla 2 böcker "som varje amerikan fått läst för sig som liten", en badanka o en sjömansdräkt med krage till. Kelly jobbar till sjöss, in the navy. Hur gulligt som hellst iaf! Kul med överaskningar som man inte förväntar sig!




v 37

En dag för tidig men då jag jobbar hela dagen imorn e det risk för att den uteblir.. Har missat v 35 o 36 ju..
Idag e det iaf då v 35+7? +6?

I vecka 37 är medelkroppslängden 49 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3000 gr. Huvudets omkrets är 34 cm. 

Från och med den här veckan är inte ditt barn för tidigt född.

De mesta av lanugohåret är borta. Lungorna har mognat. Barnet sväljer fostervatten och kissar, vilket är en viktig del i balansen av mängden fostervatten.

Vid födelsen har ditt barn 300 ben i kroppen medan vuxna har 206, flera är ganska mjuka till en början. Vissa av benen växer samman i barndomen. Källa; growingpeople.se

Jag kan ju säga att nu börjar man känna sig gravid på riktigt! Tar typ 5 min att ta sig ur soffan o man känner sig otymplig i alla lägen.. Ryggen o höften värker mer o mer.. Skönt med vattengympan o träningen som lättar upp lite iaf.. skulle dock behöva ett pass om dagen nu känns det som..
Nåväl, inte långt kvar nu iaf.. Jag funderar mer o mer på förlossningen men känner min än så länge ganska så lugn.. Får väl se hur det blir när man väl är där..
Fick tag på en cd via nätet häromveckan som heter harmonisk graviditet med avslappningsövningar o andningsövningar o lite mentalträning som jag lyssnat på lite grann.. faktiskt helt ok..



This is me now!


55års fest!

I helgen som var åkte vi på vända nr 2 till Halmstad för Syrran o hennes sambos 55-års fest.. Syrran fyllde 25 i våras o hennes sambo Peter fyllde 30 i måndags!
Så i lördags hölls årets fest! Allt va super, allt från mat till underhållning.. Då Peter är i musikbranchen va där mycket musiker med på festen som underhöll med live musik hela kvällen. Olika konstellationer sammansatta just för kvällen, hade aldrig repat ihop tidigare, gick upp på scenen o spelade som dem aldrig gjort annat.. Hur bra som hellst.. Helt klart en annorlunda o minnesvärd fest! Syrran o Peter var jättenöjda med allt o det förstår jag verkligen!



Syrrans kompis o jag riggade välkomstdrinken!



Värdparet



Nån som känner igen denna tjejen?!



Den här tjejen sjunger vanligtvis i Paintbox som var förband till Roxette när dem spelade i Göteborg i år..



Riktigt bra ös kan man säga!

Tack för en kanonfest sis!


Höstskor..

Har vart runt o spanat lite på höstskor. Jag har ett par jag haft i två säsonger nu som inte känns jätteheta.. fortfarande ett alternativ dock men kände att det behövdes förnyas lite..
Har kollat runt lite o fastnade till slut för dessa goingar.. Hur sköna som hellst o lite kul med skinn istället för tyg.. Blir lite mer känga-känsla av dem..



Höga palladium i skinnutförande! Supersköna o perfekt nu i höst!

Semester..

Det har blivit en liten paus i bloggandet under semestern, men nu ska jag uppdatera er!
Dem tre senaste veckorna har vart lugna o sköna.. Inga större utsvävningar.. Vädret har ju vart sådär till o från.. Har mest blivit att gå i affärer o bränna pengar känns det som..
Några småsaker har vi iaf fått gjort..Va på Marstrand o spanade lite.. Hälsade på Syrran o hennes sambo en dag i Halmstad och sov över på Hotell. Dagen efter åkte vi ner mot Helsingborg o tog båten över till Helsingör o gick där o strosade lite, käkade röd pulse o danska wienerbröd såklart! Shoppade lite till prutten oxå!



Hittade jordens glasshak mitt ute på vishan i Halmstad!



Vårt not so fancy hotellrum.. Skön säng va det iaf..



Min fina syster o jag på ute o käkar på kvällskvisten!



Min fina ♥

  

Denmark!

Litet urval från årets semester!


Pruttsäng!

Häromdagen fixade vi iordning spjälsängen.. Montering o bäddning.. Det blev hur mysigt som hellst tycker jag men samtidigt känns det väldigt stort för ett litet spädbarn.. Täcket känns stort o varmt o kudden känns oxå för stor.. Va ska man ha egentligen?! Läser överallt o det står bara att allt ska vara "lagom" tjockt.. Jaha?! Va e lagom tjockt?! Idag köpte vi istället en liten vagnskudde till för att ha i sängen till att börja med.. Har även läst att man inte ska använda täcke i början utan bara en filt, typ gallerfilt.. men det känns ju rätt kallt.. Dem vill väl ändå ha värme?! jaja, det blir väl bra förhoppningsvis.. Såhär ser den ut än så länge iaf..

Sängen är inköpt på Sova i Halmstad märket är Kaxholmens Nina!



sleep tight mina vänner!


Marstrand!

Idag har jag o min älskling vart på Marstrand o strosat lite.. Jag tror aldrig jag har vart där innan o har jag det så var det väldigt länge sedan.. Det va väldigt mysigt iaf.. Vädret va aningen ostadigt men helt ok.. Förutom när vi kommit upp på toppen av fästningen.. Där blev vi helt inregnade.. Fick ta skydd i nån liten fängelsehåla! hehe..
Med tanke på vädret blev det inte jätte långvarigt men en stund räckte!
Vi avslutade med ett besök i bräckboden i kungälv! ¨Så nu e det laddat med kakor o kex! Dessvärre fanns det inga baddare som vi egentligen ville ha!








Frölunda torg..

Idag har jag vart med svärmor på frölunda torg.. Tanken va att åka till Ullared från början, men vi kom på andra tankar.. Så det blev en sväng där o sedan en sväng på kungsmässan.. Har letat ihjäl mig efter en cd-skiva med avslappningsmusik o andningsövningar men finns typ ingenstans.. iaf som är anpassade för gravida.. Hittade en långt om länge på nätet idag så jag har beställt hem den så får vi se vad det e för något..

Annars va det dåligt med shopping.. Hittade några småsaker bara för skoj skull..



En liten väska till matlådan från lagerhaus o en rolig liten burk på 75% rea från Village!

Nu väntar jag på att maestro ska komma hem så vi kan ha fredagsmys! Nu har han äntligen semester oxå! ♥

V 34 (33+0)

Då va det fredag igen.. Tiden bara springer iväg nu känns det som..
Jag mår iaf hur bra som hellst.. Lite jobbigt med värmen.. Men nu e det ju skönt i havet så bada är inte helt fel.. Nästan skönt att det ösregnar idag..Jag är iaf inte svullen!
Prutte sprattlar på.. Shit vilka kickar man får i revbenen stundtals.. Barnmorskan sa häromdagen att h*n verkar ligga rätt iaf dock inte fixerad än.. Ska dit om knappt två veckor igen o då ska dem väl kolla ordentligt!



I vecka 34 är medelkroppslängden 46 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2350 gr. Huvudets omkrets är 32cm. 

Barnets hud blir mer rosafärgad. Om det är en pojke så har testiklarna vandrat ner i pungen. Tarmen är full av en grönsvart massa, en slags bajs som består av hudavlagringar, som barnet får i sig när det svalt fostervatten, galla och tarmsaft. Källa: growingpeople.se




Ha en bra dag!


pool-häng..

Ännu en superdag i semesterns tecken.. Började med en vända o fika på marknaden med Angie.. Spanade lite o köpte med lite bröd hem.. lite förmycket insåg jag då det redan e proppfullt i frysen..men men..

Efter det åkte jag hem till min kära kollega för lite bad i hennes pool. Hur gött som hellst.. Sedan blev det Fika vid poolen o vi fick tjötat av oss lite om allt mellan himmel o jord.. Mycket bäbis o förlossningsprat, mycket trevligt!
Hennes trevliga man fixade lunch i deras lilla lounge på altanen. Supermysig förmiddag/eftermiddag helt enkelt!

Tack så jättemyckt för idag. Ett fantastiskt ställe ni har Carita!

Här e en bild på deras pool! (hope u don´t mind)


Länsmansröva!

Igår eftermiddag lånade vi pappas båt o tog en tur ut till havs.. Angel o micha hängde på! Planen va åka lite båt, gå iland o bada o grilla lite.. Det blev verkligen en supertrevlig kväll trots att grillarna (den ena grillen, vår såklart) kuka ur lite men till slut så tog det sig fint! hehe.. Vi åka till ett ställe som kallas länsmansröva.. Det e en klippa som är väldigt hög och helt rundad och ser ut som en rumpa, därav namnet..Badat fick vi oxå gjort efter en del om och men.. Älsklingen Hoppade från den högsta punkten som säkert är en 8-10 meter rakt ner.. Jag försökte hindra honom, för jag vill gärna ha kvar en pappa till mitt barn och ev syskon i framtiden.. Men han skulle promt hoppa o det gick bra trots allt... Ett litet prov på sin manlighet..














Premiärbadat!

Yes igår small det! Riktigt skönt va det oxå.. Älsklingen o jag åkte ut till hanhals o tog ett Eftermiddags/kvälls dop i havet.. Med oss tog vi oxå grillen o picnic-korgen.. Sedan vankades det grillad ostkorv med tillbehör tillsammans med ett underbart väder.. Lite senare slöt Angela o Micha upp för ett kvällsdop! En kanonkväll helt enkelt!



Grill-maestro



Bengtsson o prutten!



Micha o Angie ♥



Idag blir det att bättra på bränna lite med en stranddejt med Vicks.. Ikväll ska vi låna pappas båt o åka ut på nån ö o grilla! En perfekt dag väntar helt enkelt!

Tjejdejt!

Hade en jättemysig dejt med min fina vän Angie igår kväll.. Vi startade med en alldeles för god pizza nere vid ån i kba.. Det gick ner mer än vad jag trodde.. prutten va nog hungrig.. ;o)
Efter mat o massa tjejsnack gick vi en liten promenad genom centrum innan det va dags att handla götta inför bio-besöket.. Vi såg Bridesmaides.. Jag hade inte direkt några förväntningar då jag hört både ris o ros om den.. Jag tyckte iaf att den va fruktansvärt roligt stundtals och fruktansvärt överdriven/pinsam/löjligt stundtals.. Har oxå hört att det e både en kill o tjej film men jag vill nog säga att det e 2h tjej-dravel! Klart värd att se dock!

Skönt att vara ledig iaf iaf.. Ska till barnmorskan om en stund o kolla till prutten, sen kommer nog mor min på lunch!



Fina Angie!



Fick bara en bild på resterna tyvärr..



En mätt Bengtsson!


Semester?!

Egentligen har jag semester nu men kanske få jobba ett par dagar i veckan ändå.. får se hur det blir.. Känns inte alls som vanligt när man verkligen räknar ner o springer från jobbet för att fira semestern.. Förmodligen för att jag vart ledig (sjukskriven) så länge innan o att maestro inte har semester förns nästa vecka..

Idag har jag iaf jobbat en stund o kom hem för en stund sedan.. Hämtade upp ett paket på vägen hem som jag nästan glömt att jag beställt. Valde frakten som b-post därför tog det väl några dagar extra, men det känns ok om det e gratis.. Paketen innehöll iaf den här:



Så nu ska jag lägga mig o bläddra i den lite o får lite inspiration.. Blir ju lite synd om vårt barn ska få heta prutten hela livet..
Har dock lite förslag men känns inte helt 100 än..

Ser fram emot ikväll.. då väntar dejt med Angie.. Mat o bio står på schemat!

Ha det gött!

RSS 2.0