Pruttsäng!

Häromdagen fixade vi iordning spjälsängen.. Montering o bäddning.. Det blev hur mysigt som hellst tycker jag men samtidigt känns det väldigt stort för ett litet spädbarn.. Täcket känns stort o varmt o kudden känns oxå för stor.. Va ska man ha egentligen?! Läser överallt o det står bara att allt ska vara "lagom" tjockt.. Jaha?! Va e lagom tjockt?! Idag köpte vi istället en liten vagnskudde till för att ha i sängen till att börja med.. Har även läst att man inte ska använda täcke i början utan bara en filt, typ gallerfilt.. men det känns ju rätt kallt.. Dem vill väl ändå ha värme?! jaja, det blir väl bra förhoppningsvis.. Såhär ser den ut än så länge iaf..

Sängen är inköpt på Sova i Halmstad märket är Kaxholmens Nina!



sleep tight mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Ita

Jätte fin!!

Kram

2011-08-15 @ 17:44:24
URL: http://itapitas.blogspot.com
Postat av: Caroline

Hej söta du, så fint ni ahr bäddat, håller med om att sängen känndes enorm i början, vi la en kudde på ena sidan också och filtar och massa gosedjur så det blev mysigt och lite omonat, de små vill gärna ha det så i början. gärna en snutte på huvudet också. Angående kudden, har ni bara frågat när ni köpte den att det är till nyfödda så ska det inte vara problem med det, viktigt att de har axelarna på kudden så det inte frå iont i nacken. VA de sa till oss i varje fall =)



Angående babysittern så hade vi en babybjörn, helt klart bäst, dyr men AS bra, Ella låg där i stort sätt hela sin första tid, när du äter har du den på bordet, när du sitter på tv, på golvet nedanför och du kan gunga den med foten =) ella satt några gånger i enklare varianter hemma hos kompisar, men gillade de aldrig. De bästa med dom är att andra hands värdet är bra =) kram

2011-08-19 @ 22:20:06
URL: http://www.rarelady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0