v 17!

16 fullgånga veckor är avklarade! 

 

I vecka 17 är kroppslängden omkring 16 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 170 g. Barnet rynkar pannan och kan använda andra ansiktsmuskler. Öronen har flyttat från halsen till huvudet. Han eller hon kan öppna och sluta händerna och kan undersöka sig själv och sin begränsade miljö med handen.Bröstkorgen rör sig i perioder som vid andningsrörelser. Om mamman röker en cigarett upphör andningsrörelserna för att efter en stund kraftigt öka i frekvens.
källa: growingpeople.

Sista veckan har jag vart hur trött som hellst.. Har dock vart mycket i görningen så det kan vara det som känns av.. Hela helgen gick i ett. Lördagen va helt fabulous! Berättar mer om det senare. Söndagen bestod av jobb, sova middag och senare middag hemma hos Maestros systers familj. Det bjöds på spagetti och köttfärssås och hembakt! Jätte smarrigt! Vi har även fått vår första present till den kommande lilla prutten..

Eftersom vi inte vet kön eller ska kolla upp det, vilket inte idagsläget känns lockande, så fick vi ett par i varje färg!! Tydligen någon på systerns jobb som gör dem här, visst e dem söta?! Små stickade/virkade Converse!


Kommentarer
Postat av: Angela

Sååååå söta =) Man kan ha bägge till båda könen =)

Ringer sen min vän <3

2011-04-05 @ 10:32:52
URL: http://angelasand.blogg.se/
Postat av: Ita

Nämen Å så ljuvliga!!

2011-04-06 @ 21:41:57
URL: http://itapitas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0