v 33 (32+0)

7 veckor eller 55 dagar kvar! Idag går vi in i v 33.. Jag tackar gudarna för att jag fått må bra den sista tiden.. Dock får jag ont i höften och i vänster ben titt som tätt.. men oftast går det över efter en stund så det e skönt..
Prutten far fortfarande runt som ett yrväder stundtals.. Det börjar kännas att det blir mindre plats, stöter i revbenen titt som tätt o det e väl sådäääär skönt.. Börjar få mer o mer halsbränna känner jag, men fortfarande ok..
Funderar mer o mer på förlossningen, lite smånojjig kanske samtidigt som jag tänker att -va fan ska jag göra mer än det dem säger till mig att göra?! Det får bli som det blir, ge mig all bedövning som går så ska la jag lösa det här! hehe.. Går an att vara kaxig här o nu förmodligen.. får se när man väl ligger där.. då e jag förmodligen minst i världen om jag känner mig själv rätt..

I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är 31 cm.

Huden har ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar mot fostervattnet.

Barnets alla sinnen fungerar nu sedan någon vecka tillbaka. Ibland kan du få uppleva att barnet hickar, du känner ett litet tickande i magen. Visste du att ditt barn som fått en speciell berättelse läst för sig i magen kan skilja den berättelsen från andra berättelser när de sedan är födda.Källa growingpeople.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0