Det växer sakta men säkert..

En liten sneakpeak på min mage.. Nu i vecka 24 (23+4)



Har vart hos Barnmorska idag o pratat lite o lyssnat på puttens hjärta! Det lät kanonbra! Mitt blodtryck e topnoch o likaså mina sockervärden. Känns skönt att lite e bra iaf ( det som e viktigast om inte annat).

Bengtsson i ottan...

Vaknade när älsklingen skulle åka till jobbet o kunde inte somna om.. Satte på tv:n o vädret lovar 25 grader idag.. Då blev man ännu piggare.. Termometern visar just nu kl 07.49 18,8 grader så det verkar lovande!

Hoppas på en bra dag idag.. Har en del på to-do listan.. Överst står ett besök hos barnmorskan nu kl 10. Efter det måste jag leta upp en studentpresent till brorsan tös som tar studenten imorgon.
Senare i eftermiddag ska vi på en husvisning o efter det kolla på en lägenhet att ev byta med.. Eftersom husköp kanske inte är riktigt aktuellt i dagsläget.. men vem vet, rätt hus till rätt pris!
Lägenheten är e iaf en trea nere på Blomstergatan, ända nackdelen där verkar vara parkeringana som ligger i shottahejti!

Återkommer med fler kommentarer..

Ha en bra tisdag! ♥


Älskling!

Äntligen har jag beställt det allra första babyplagget! Det e farligt att ha mycket tid framför datorn.. Det blev iaf den här bla..



Oj, den syns knappt.. En liten älsklingsbody från Lundmyr of sweden.. Tycker dem e såå himla söta.. Just älsklingstrycket passar bra på både pojk o flicka tycker jag!
Det blev även ett par små strumpor i samma märke o tryck o ett par velour-byxor till!


En skit söndag!

Lördagen slutade inte så bra som den började tyvärr.. Kramper på kvällen o trots att jag bara tog en halv tablett mådde jag skitdåligt.. Sov inte på hela natten, trots att det inte längre gjorde ont..sista gången jag kollade på klockan va den 04.05.. Låg bara o vred mig o hjäratat slog i 200 kändes det som.. Vaknade på söndag morgon o hade ont men det släppte av sig själv tack o lov..

Så alla planer för söndagen fick ställas in, som utflykt till Gbg o krigsbåtarna o morsdagsfirande.. Varierade mellan sängen o soffan hela dagen o va totalt utslagen..

Idag känns det bättre.. Det e fint väder så jag ska försöka ta mig ut på en lite promenad o försöka lea upp ryggen lite.. Den e totalstel efter allt soffliggande senaste veckan.. Tror jag får ringa kiropraktorn igen..


Frölunda torg

Lördagen har spenderats på Frölunda torg med min fina vän Angie! Såg fram emot att komma ut lite o att få shoppa lite.. Hör o häpna men det ända jag kom hem med va dessa små prover:



Jag hittade verkligen ingenting roligt.. Hade dock inte stora planer eller behövde nåt speciellt.. Men hade kankse tänkt hitta lite bebiskläder iaf..
Ringen på bilden (blomman) va det enda jag köpte, 45kr.. Angela däremot hade på sig spenderar byxorna ;o)
Hon gick loss ordentligt o hittade en kanonfin jacka, halsband, smink o lite annat smått o gott!
Vi har iaf haft en supermysig dag o det e det viktigaste! Tack Angela!

Nu ska jag prova mitt prov på Weledas Havandeskapsolja o vänta på min karl som e på väg hem..

Ha en trevlig kväll! ♥

Förtidig morsdagsmiddag..

Fredagkvällen bjöd på förtidig morsdagsmiddag hemma hos fam Bengtsson/Andersson.. Min mor skulle jobba hela helgen så istället för att hetsa med det på söndagkväll så passade fredag bättre! Båda mammorna blev supernöjda. Det vankades fiskgratäng á la Bengtsson o till dessert inte riktigt lika avancerat med dock så gott, sorbet med färsk frukt!





Trots att jag åt lite för mycket godis på kvällen lyckades jag hålla mig smärtfri vilket va skönt.. Va lite oroligt då det var både smör o grädde i maten.. Men det gick bra! ♥


Bra dag!

Igår hade jag en bra dag = smärtfri dag.. Det va skönt.. Startade dagen med en lunchdejt med bästa Angie.. Thiakäk i mölndal o efter det en kaffe/té på hennes jobb.. Skönt att komma utanför väggarna lite..
På hemvägen stannade jag o gjorde kållered en sväng.. Köpte INGENTING.. tro det eller ej..
När maestro kom hem åkte vi o handlade mat o jag fick även köpt mig en stödgördel till magen.. Har kännt att jag ibland får ont längst ner i magen när jag går så tänkte prova om detta kan underlätta lite iaf..

På kvällen va jag helt slut men kom ändå i säng sent..
 Nu ska jag iväg o göra några ärenden innan jag ska sätta igång med dagens bestyr.. Håll tummarna att detta oxå blir en bra dag, har inte tid att få ont idag..


Break out!

Jag känner mig som en fånge i mitt eget hem.. nja inte riktigt men stundtals.. Igår va ingen bra dag.. Mådde skit hela dagen, kräkningar o huvudvärk.. Men idag känns det bättre så jag tänkte jag skulle försöka ta mig ut en sväng.. Börja med en lunchdejt med Angie o sen får vi se om det blir att åka hem o vila eller nåt annat.. Blev inget handlande igår heller så jag måste nog en sväng om affären iaf..
Imorn kommer min mor o D:s mor på middag.. En förtidig morsdagsmiddag för min mamma jobbar på söndag.. Då passade morgondagen bättre..  Ska bara fundera ut va vi ska bjuda på..

c u later.. ♥

v 24!

Idag går jag in i vecka 24.. 23 fulla veckor är gångna! Helt galet, va tiden går.. Samtidigt som jag längtar ihjäl mig till september! Vill så gärna se den lilla prutten o veta att allt e bra! Tvivlar dock inte o inget som tyder på det men man nojjar ju sig ändå lite..Det e fullt ös i magen emellanåt men man blir mer nojjig, speciellt med alla tabletter jag proppar i mig när jag får ont..
Förmodligen bara för att jag skrev att det att 4 dgr va rekord igår så fick jag naturligtvis ont i går eftermiddag igen o kvällen va förstörd!
Men men, nästan så man börjar vänja sig nu..


"I vecka 24 är medelkroppslängden 32 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 700 gr. Huvudets omkrets är 22,5 cm. " Hämtat från growingpeople.se 
Nu ska jag ta tag i den roliga högen med räkningar o ev åka o handla lite om jag orkar..

Ha en bra dag! ♥

ICandy..

va trött man blir när man gjort ett helt inlägg o så stängs skiten ner...
Tur att jag har all tid i världen då...

Förra helgen tog älsklingen o jag en tur in till storken i gbg för får lite mer input på barnvagn o babyskydd o vad som mer kan tänkas behövas till en början.. Det slutade iaf med storköp! Vi hade mer el mindre bestämt vilken vagn vi ville ha, o med den supertrevliga personalen kunde vi inte annat än att slå till! Ska tilläggas att även priset va bättre där inne än här på babybest i kba..

So this is the shit:



Och om det blir en liten tös så kommer vi/JAG att välja denna fina sittdyna+ suflett till sittdelen senare..


Tycker den är såå fin..
Vi valde dock att inte köpa ett babyskydd som passa på barnvagnschassit.. Kanske en miss men eftersom det skillde betydligt i pris så kändes det i dåläget inte värt det.. O har man det inte från början så kanske man inte saknar det heller.. whos knows.. Jag vet ingenting.. Det ända man kan göra nu är ju att gå på sin smak o tycke!



Det här babyskyddet blev det iaf.. tror tom färgen stämmer.. Den verkade bra, med speciella sidokrocksskydd o en bas till att fästa stolen i bilen..

Fick ett bra paketpris på alltihop så vi e nöjda.. än så länge.. Hoppas prutten oxå kommer att bli det! ♥

Försäkringskassan..

Man har ju hört en del om dem.. Dock har jag ingen erfarenhet själv av dem.. Kommer få nu dock då jag e sjukskriven fram tom siste juni.. Jag har fått hem papper som ska fyllas i o skickas in, men det verkar lättare sagt än gjort..
Massa uppgifter om bla inkomster o antal jobbade timmar i ÅR som man ska ha koll på.. Ringde både försäkringskassan o jobbet igår.. Kontoret på jobbet skulle ringa tillbaks igår men gjorde aldrig det.. Får se om hon hör av sig idag annars får jag ringa igen.. Vill få in papprena nu så det slipper ta 100 år innan man får några pengar.. om man nu får det..

Idag är det nog rekord för sista tiden.. 4 hela smärtfria dagar.. Hade dock lite känningar igår men inget allvarligt iaf, o det va skönt.. Hoppas att det håller i sig några dagar till!!


Lästips!

Vet inte hur jag fick det för mig, men häromdagen läste jag iaf ut Patrik Sjöbergs nya bok.. Jag blev helt fast från sida ett. Det va nog därför jag tyckte om den.. Gillar böcker där man verkligen fastnat o verkligen får slita sig från den när man måste..
Har inget större intresse av Patrik egentligen men boken va fruktansvärt intressant o känns väldigt ärlig.. Man har en helt annan uppfattning om honom idag än va jag hade innan jag läste boken iaf.. Så¨dagens tips är

Patrik Sjöberg- Det du aldrig såg!


Fredag!

Gårdagen började hur bra som hellst.. Vickan o Carro o Ella kom förbi med god lunch. Efter det blev det lite fika o prat om allt möjligt. Lilla Ella va hur söt o snäll som hellst! Längtar ännu mer efter våran lilla prutt!
Efter det kom Syrran förbi på fika o lämnade av spjälsängen som vi beställt från Sova butiken som hon jobbar i i Halmstad..
Kvällen avslutades tyvärr med kramper.. Det enda positiva denna kväll var att vi fick äntligen sålt s 60:n.. Så nu har vi bara en bil kvar att bli av med..Nån som e sugen på en fin liten citroen c3 så e det bara att höra av sig..

Här e iaf en bild på sängen vi beställt!



Här kommer prutten sova fint sedan... Längtar ihjäl mig tror jag..

Ikväll e det kalas för brorsan som fyllde år häromdagen. Maestro e på firmafest så jag får gå över en stund själv. Hoppas jag orkar det bara..

Ha en trevlig fredag kväll! ♥

Long time no see...

Sista tiden har varit förjävligt på rent svenska.. Jag har mått jättedåligt med mina anfall o inte haft nån ork över till någonting typ. Jag har legat på soffan eller i sängen som ett kolli.
Sen sista har jag vart inlad i varberg ytterligare två omgångar utan att egentligen komma fram till något. Mer än att jag inte kommer att opereras under graviditeten såvida jag inte får en inflammerad gallblåsa. Sista buden har även varit förutom gallstensanfall, magkatarr o muskelvärk i ryggen.. Men själv har jag svårt att tro på speciellt det sistnämda så jag känner skillnad på ont och ont. Efter att jobbar i en kassalinje i en matbutik i 11 år så vet jag hur det känns att  ha "ont i ryggen".. men men.. Jag har vart sjukskriven till o från och from i måndags är jag nu sjukskriven tom sista juni.. Det finnns ingen möjlighet för mig att jobba när anfallen kommer o eftersom jag inte vet när dem kommer eller kan styra dem så e det ännu jobbigare..
Jag har fått starka tabletter som tar bort smärtan men jag blir istället, yr, illamående o jättetrött!
Trots allt detta e det full liv i magen.. Det sparkas för fulla muggar så där e det inga problem iaf o det e det bästa!

RSS 2.0