v 33 (32+0)

7 veckor eller 55 dagar kvar! Idag går vi in i v 33.. Jag tackar gudarna för att jag fått må bra den sista tiden.. Dock får jag ont i höften och i vänster ben titt som tätt.. men oftast går det över efter en stund så det e skönt..
Prutten far fortfarande runt som ett yrväder stundtals.. Det börjar kännas att det blir mindre plats, stöter i revbenen titt som tätt o det e väl sådäääär skönt.. Börjar få mer o mer halsbränna känner jag, men fortfarande ok..
Funderar mer o mer på förlossningen, lite smånojjig kanske samtidigt som jag tänker att -va fan ska jag göra mer än det dem säger till mig att göra?! Det får bli som det blir, ge mig all bedövning som går så ska la jag lösa det här! hehe.. Går an att vara kaxig här o nu förmodligen.. får se när man väl ligger där.. då e jag förmodligen minst i världen om jag känner mig själv rätt..

I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är 31 cm.

Huden har ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar mot fostervattnet.

Barnets alla sinnen fungerar nu sedan någon vecka tillbaka. Ibland kan du få uppleva att barnet hickar, du känner ett litet tickande i magen. Visste du att ditt barn som fått en speciell berättelse läst för sig i magen kan skilja den berättelsen från andra berättelser när de sedan är födda.Källa growingpeople.se


Uttråkad..

..till max oxå.. Får snart frispel här hemma.. Vill ha semester o åka iväg som alla andra.. Samtidigt som jag e helt färdig på eftermiddagarna o orkar knappa göra ett skit.. Nu känns det som sommarn snart e över oxå trots att det e/har vart kasst väder.. men men.. hoppas jag bara har en mini-depresion o att det snart känns bättre..
Imorses va det träning igen hos sjukgymnasten.. Pratade med en tjej som som väntade tvillingar i v 23 o hade typ lika stor mage som jag ha nu.. Jag skulle oxå vilja ha tvillingar men inte som första barn kanske...
Ikväll ska vi till fina Angela o micha på grillkväll! Ska bli trevligt!
så..

Hej hopp pillesnopp!



Gratis é trevligt..

Igår hämtade jag ut min babybox hos babyproffsen.. En blöjhink, en nappflaska, några skedar, blöjprover från pampers, några tidningar o lite annat smått o gått innehöll den.. Alltid trevligt med gratisgrejer.. Fick ju en från apoteket för ett tag sedan oxå..
Idag va jag en sväng på IKEA o köpte lite tvättlappar o lite smågrejer.. Fick äntligen tumme ur o fick köpt mig nya huvudkuddar.. Dem jag har e iofs inte gamla men inte sköna någonstan + att det e dun i dem som sticker ut i bland o sticker en på kinden.. Inte ok.. Hoppas dem här blir bra nu.. Får prova inatt..

Nu blir det en powernapp.. e helt färdig efter att ha härjat halva dan.. Provtagning idag igen oxå för dos-koll men det gick bra iaf..


Gårdagen och idag!

Den blev verkligen supertrevligt.. Efter jobb va det bara att åka hem o speeda om för att möte upp Syrran + sambo + 2 vänner till dem på en resturang här i kba.. Söndagsmiddag stod på menyn.. Vi åt en supersmarrig skagentoast och oxfilé eller fläskfilé med potatisgratäng.
Efter det bar det in till stora staden för konsert.. Konserten va kanon.. I princip samma låtlista som förra året då vi såg dem i Halmstad men vilken skillnad det va på Marie... Både på rösten och hennes kroppsspråk.. Förra året fick dem leda ut henne på scenen o ansiktet va jättestelt.. Igår sjöng hon för fulla muggar o inte för att hon flög runt på scenen men långt ifrån den stelhelt hon visat tidigare! Härligt att se efter allt hon vart med om.. Perra G va sitt vanliga jag.. fantastisk! ;o)
Och självklart va kameran det första jag la ner o när den väl skulle upp va det batteri torsk.. Så j-vla typiskt.. Va inte länge sedan jag laddade den men den måste legat på efter att jag lagt över bilder el nåt så det gick åt skogen.. Försökte lite med telefonen men det blev inget bra tyvärr..

Syrran stannade över hos oss så imorses åt vi en mysig frukost o chillade lite.. Lite senare mötte vi upp mamma på stan o gick och åt en god lunch.. Efter lite häng på stan åkte jag hem o har legat hela eftermiddagen nu.. Totalhärjad.. O  till råga på allt så börjar nog järntabletterna visa upp sitt rätta jag.. när jag inte legat o sovit har jag suttit på toa o det går sådär... :(

Ha en trevlig kväll mina vänner! ♥



Gammal bild på min fina syster! ♥

Roxette!

Ikväll smäller det! Maestro o jag ska på konsert på slottskogsvallen.. Innan dess har vi tänkt att käka söndagsmiddag på någon krog i KBA.. Ser fram emot detta.. Hoppas bara det inte blir för kasst väder, iaf inte ösregnar..
Detta blir andra gången jag ser Roxette live. Första va förra året i Halmstad.. Ja jag är en Gessle-sucker o har alltid varit!
Får berätta imorn hur det blev..


v 32 (31+2)

Hann in med något inlägg i fredags tyvärr så det får bli ett idag istället.. I fredags va det två månader kvar på dagen, BF 22 sept.. Så då stämmer väl ca 8 v kvar rätt bra..
E tacksam för att jag fått må bra nu sista tiden.. Förutom lite trötthet o ont i höften stundtals, men inget som bekymrar mig direkt.. Börjar dock känna mig lite piggare, kanske kan ha med järntabletterna som jag lyckats komma ihåg nu några dagar..

I vecka 32 är medelkroppslängden 44 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2000 gr. Huvudets omkrets är 30 cm. Musklerna utvecklas och fett inlagras under huden. De flesta rynkorna i ansiktet är borta. Barnet börjar få rundare former. Det är allt svårare för din baby att göra stora rörelser. Fingertopparna har fått vassa naglar. Källa growingpeople.se



Time to work! Ha en bra dag.. ♥

I sorg..

Har idag lämnat min lilla pärla i stor saknad.. Känns lite vemodigt men samtidigt behövligt eller mest ekonomiskt iaf.. Har iaf vart supernöjd med min lilla C3:a..
Idag har den flyttat till Falkenberg, till en barnfamilj så den får det nog bra..
Det bästa va att vi tom gick några tusen plus oxå!



Nu ska jag börja köra en gammal hederlig volvo igen.. Det blir bra för mig o prutten..

Sommargåva..

Maestros jobb är väldigt generösa när det kommer till presenter till sina anställda..I påskas fick alla varsitt påskägg + ett gåvokort från en cateringfirma.. Igår fick dem en sommargåva iform av ett gåvokort från godrelation.se
Bara att gå in på deras sida o välja vad man vill ha.. Bra idé tycker jag, att man får välja, istället för att man får en massa grejer som bara blir ståendes eller liggandes i skåpen..
Vi valde iaf nya köttbestick med nåt tillhörande knivset..



Tack för det jj-gruppen!

Järnboost!

Härligt att sluta jobbet kl 13!!
Känner mig ändå lite trött, fast det e ju inget ovanligt nu för tiden.. Får se om det blir en liten powernapp.. Tänkte dra mig neråt stan o hitta en liten present till min chef som slutar imorgon.. Hon har vart min chef i flera år o vi har jobbat ihop i ca 11 år.. Så det e inte mer än rätt tycker jag..

Ska slänga i mig lite lunch iaf.. Snabbt, gott ,lätt o maasssa järn! Det e bra!



Lite vitkål hade vart pricken över i:et men man kan inte få allt! ♥

Montering pågår..

Blev kvar på jobbet längre än tänkt idag.. Har inte hunnit med så mycket mer än att handla o laga mat.. Men maestro har fått tummen ur o håller på att montera upp skötbordet på väggen.. Det va ett större projekt än iaf jag tänkt mig.. För det första hamnar skötbordet mitt över ett eluttag vilket maestro va tvungen att koppla ur o hitta vart tåtarna var kopplade.. Efter mycket om o men hittade vi det iaf.. Vill ju inte att skötbordet ska bli strömförande.. Maestro sa iofs att det ska mycket till för att det ska bli det men man vill ju ändå vara på den säkra sidan.. Är det detta som kallas överbeskyddande föräldrar?! Better safe than sorry iaf!





Det ska nog bli ordning på detta torpet oxå en dag!! ;o) ♥

Pruttens nya kompisar..

Sprang på dessa sötisar idag som jag inte kunde motstå.. Kunde inte välja så båda fick följa med hem..
Dem ska få sitta i pruttens säng o vänta tills h*n kommer hem! ♥


Besök hos barnmorskan..

Idag va det rutinbesök hos BM igen.. Allt såg bra ut, bara mitt blodvärde som sjunkt ytterligare.. 106 nu mot 112 sist.. Blir till att bli bättre på att knapra järntabletter.. Har tagit några men glömmer av dem hela tiden.. Bättring bättring!
Annars gick tåget bra.. hehe.. hjärtljuden lät bra o magen växer som den ska.. Kurvan går sakta men säkert åt rätt håll iaf.. Hon tror även att prutten ligger med huvudet neråt men inte helt säkert o att den även kan vända på sig igen.. Hoppas bara den ligger rätt när den ska..
Jag fick även reda på att jag fått "fel" sprutor nu sist.. Tyckte det va lite kontigt att jag istället för att ta 2ggr 5000 så skulle jag ta 1ggr 10 000.. Samma dos liksom.. Så nu har jag fått rätt o ska ta 1x12500 istället.. O om en vecka e det ny provtagning.. jippie!! :(

Efter besöket där tog en sväng på kungsmässan o spanade lite.. Hämtade nya sprutor o köpte en present till prutten... el 2 snarare för jag kunde inte bestämma mig.. Visar dem senare för nu ska jag ta mig en järntablett och sen måste jag nappa en stund..

So long.. ♥

Dille på hönökaka..

Slutade kl 14 idag! Kors i taket.. Kommer inte ihåg när jag slutade innan kl 15 senast.. Skönt iaf.. Synd bara att man inte har några krafter att göra nåt när man har möjlighet.. Har suttit här framför datorn nu en stund o funderar på att ta en liten powernapp..
Försöker få lite energi av lite hönökaka men det funkar dåligt.. Skulle kunna äta hur mycket hönökaka som hellst.. Jag verkar ha bytt fantan mot hönökaka..Frågan e vilket som e bäst..
Läste om nån annan som fått dille på mackor under graviditeten o det har jag nog oxå..Kan äta hur mycket som hellst.. Inte alls bra.. Men skulle tippa på att det e bättre än godis.. Synd att man äter det oxå bara...


Ny sprutdos!

Var fjärde vecka går jag o kollar dosen för mina sprutor.. Nu ringde dem häromdagen igen o dosen är ändrad.. Den senaste tiden har jag tagit två sprutor dagligen, morgon o kväll.. Nu ska jag bara ta en igen men en dubbelt så stor.. Vet inte riktigt va det för skillnad för jag tror mängden e samma som två.. Skönt att bara ta en men den e lite scary för den ser så stor ut mot dem andra.. jaja.. man vänjer väl sig med dessa oxå..



Ha en bra dag! ♥

V 31 (30+2)

Missade helt att uppdatera magen i fredags oxå av förklarliga själ..
Nu har jag gått in i v 31 iaf o magen växer sakta med säkert.. Det lever om som bara den mest hela tiden tycker jag..

I vecka 31 är medelkroppslängden 42 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1800 gr. Huvudets omkrets är 29,5 cm. På grund av att hjärnan växer snabbt nu ökar den mer än vanligt i omkrets. 

Barnets kropp lagrar fett. 

Dina aktiviteter påverkar barnets beteende - ljud från yttervärlden, om du äter, om du ligger eller går - sådana saker påverkar barnets aktivitetsnivå. Källa growingpeople.se


Wedding!!!

Så, nu e första delen av bröllopet klart.. Det e fest i dagarna 2.. Kl 14 idag är alla gäster bjudna på lunch hemma hos bruden far.. Grillbuffé verkar det som.. Synd bara att det ösregnar..
Gårdagen va iaf kanon o vädret blev helt fantasktiskt.. Brudparet strålade ikapp med solen!
Vigseln ägde rum i Älvsåkerkyrka o festen hölls på Onsala Herrgård..
God mat o fest hela natten lång.. Vi åkte nog ganska tidigt dock men hade supertrevligt! Man blir lite härja efter en hel dag nu för tiden.. ;o)

Lite bilder från gårdagen.. (hoppas inte brudparet mittycker att jag lägger ut lite bilder..)













Tack Anna & Niall för att vi fick vara med o dela eran dag! ♥

Mycket att stå i..

Dålig uppdatering nu känner jag men jag har/har haft en del att stå i dem sista dagarna..

Igår var jag ledig men iväg nästan hela dagen på en mini-möhippa för min kära vän som ska gifta sig imorgon.. Hon bjöds på spa o en  mysig långlunch på Ritz i Göteborg.. Jätte trevligt verkligen o det va så kul att ses igen efter rätt lång tid..
Efter det va det hem en stund o nappa senare iväg o klippa mig hos en annan kompis..

Idag har jag jobbat o nu kom jag precis hem efter att ha fixat brudens, brudtärnans o brudens mors naglar.. Det blev lite filning o fransk manikyr.. Så nu e det nöjda o glada o då e jag det oxå!

Känner mig rätt sleten nu o ska varva ner lite innan skönhetssömnen inför morgondagen.. Kl 10 kommer min personliga frisör o ska hjälpa mig att få till nån tjusig frisyr..

Ska bli såå kul att gå på bröllop för det e ju inte var o varannan dag man gör det!

Så god natt.. får se om jag hinner med nån uppdatering imorn annars hörs vi på söndag!

So long.. ♥

Stabilitetsträning..

Igår va jag på stabilitetsträning hos sjukgymnasten.. En grupp gravida på cirkelgym typ.. Övningar anpassade för gravida.. Det kändes väldigt bra.. Va jobbigare än jag trodde.. Skönt att göra nånting iaf nu när vattengympan har sommaruppehåll..

Nu ska jag ge mig iväg på lite galej med några tjejer jag inte träffat på länge.. Ska blir jättekul.. Återkommer i eftermiddag om vad jag haft för mig..

Ha en bra dag, det ska jag ha!


Överkurs?!

Har roat mig med lite förberedelser inför lördagens stundade bröllop.. Jag o maestro har vart o köpt kostym då inget han hade satt bra längre.. antingen på tok för stort eller för litet.. Men nu hittade vi en jättefin svart med kritstreck.. Ljusrosa skjorta o rosa slips.. Han kommer bli såå stilig.. Han har även blivit klippt så kan ska se ut som folk.. ;o)
Själv har jag roat mig med fransk manikyr.. pedikyr.. alltså på tårna.. blev faktiskt helt ok..



Svårt att ta en bra bild dock.. skakade mest.. Det sitter en liten sten på varje stortå därav den blänkande pricken..

Nu ska jag hoppa i bingen så jag e pigg o fresch imorn.. E ledig äntligen.. har jobbat 8 dgr i rad nu o det känns både i kropp o knopp..

Sleep tight mina vänner.. ♥

Övning ger färdighet..

Nu har min modell gått hem nöjd o glad med fina naglar..Tack för hjälpen Angie!  O även jag gjorde om mina som inte alls blev bra med gelélagret igår eller förregår när det nu va... Köpte nya manikyrlack idag o det gjorde lite skillnad..



Angelas naglar.. den 4:de från vänster är en fejknagel jag bygde upp med gelé o testade..helt ok resultat..Blir spännande att se hur länge den sitter..



O här e mina krokiga fingrar.. med helt ok naglar iaf..

Nu återstår bara resultatet på fredag..

Ber om ursäkt för dålig uppdatering dem senaste dagarna.. Jag e helt färdigt efter jobbet o sover bort dagarna nu.. Gör bara det jag absolut måste..
Imorn bitti väntar sista mötet med föräldragruppen o provtagning innan och efter för att se hur jag ligger till med sprutorna.. Hoppas att jag kanske slipper ta två sprutor med det e väl ingen risk..
Jobbar hela dagen sen..

Nu blir det skönhetssömn!

Natti ♥

Vinnande bud..

Farligt att häna på tradera om kvällarna.. Igår lyckades jag tydligen vinna ett bud på ett nagellack jag kikat lite på.. Har vart på väg att köpa det flera gånger men inte kommit till skott.. Men nu så.. Blev iaf några kronor billigare än butikspris..

Kanske inte den sexigaste bilden eller naglarna jag hittade iaf.. Lacke e från OPI som är grymt bra.. Det ju lite dyrare men helt klart värt det + att flaskan e rätt stor..

Dags att dra sig till kneget.. Ha en bra dag! ♥

Hedersuppdrag..

Lite komiskt att jag på bara ett par dagar har fått två förfrågningar om att fixa naglar för bruden till två stundade bröllop.. Det ena avböjde jag vänligt men bestämt och det andra har jag åtagit mig.. Med tanke på att jag endast är ammatör o inget proffs någonstans.. Tycker mest det e kul att pilla med mina egna o Angies nångång ibland.. ;o)
Men utan högavancerade grejer så tror jag mig kunna klara av det.. Det e ju ändå ett litet förtroende.. Fina naglar e ju en viktigt ingrediens i ett lyckat bröllop.. Det e min gamla vän från skoltiden/högstadiet som ska gifta sig med sin irländare.. Ser jättemycket fram emot lördag!
Bruden vill ha fransk manikyr så nu sitter jag här o övar på mig själv.. På måndag har jag bokat in en modell (läs Angie) att öva på.. Om du läser det här Anna ska du veta att jag tar detta på största allvar! ;o)

Ett utkast:



Det e skitsvårt att få det vita att "inte se målat ut" tycker jag även om man skyndar sig så det inte hinner torka.. O sen att få det att sitta o se snyggt ut.. Har testat denna gången att måla ett lager gelé + härdare på o se hur det funkar.. Kanske håller nån dag längre o ser bra ut... Återstår att se.. Har en vecka på mig att lösa detta iaf!

Trevligt lördagskväll! ♥

Prutten 30 v (29+0)

Idag fyller prutten 30v i magen.. 29 fullbakade veckor klara.. Det verkar h*n firar ordentligt.. Det har hoppat o fart o sparkat hela eftermiddagen..
Idag har iaf vart en bättre dag än igår.. Jag har haft kontorstid hela dagen idag vilket verkligen känns skillnad på.. Inte alls lika trött på samma sätt även om jag e trött ändå.. 

Barnet tar stor plats, inte bara i magen utan även i din vardag. Barnet sparkar mer och kraftigare - gör sig ständigt påmint. Ju närmare du kommer förlossningen desto mer tänker du på ditt barn, tankar om en vardag med barnet, och lusten att förbereda sig ökar.
Många kvinnor kan få dåligt samvete för detta, speciellt om man har ett ansvarsfyllt arbete och inte riktigt kan koncentrera sig.
I vecka 30 är medelkroppslängden 41 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1600 gr. Huvudets omkrets är 28 cm.Källa: growingpeople.se

Och här e jag:



Nu ska jag fortsätta ha fredagsmys med älsklingen! ♥

Ingen bra dag..

Idag e ingen bra dag.. Jobbet idag har gått sådär.. Ont i höften o fötterna o till råga på allt har jag nog fått min första sammandragning som gjort ont.. Har kännt av sammandragningar innan oxå men inte som har gjort ont, bara spänt till lite.. Idag gjorde det galet ont så jag fick gå upp o lägga mig i en halvtimme o vila.. Sen kändes det ok i magen iaf..kände nog av några små till på eftermiddagen men som ändå va ok..Tur man har goa arbetskamrater som ställer upp på en och en förstående chef i sånna här lägen..
Nu e jag helt slut.. som vanligt nu för tiden känns det som.. Resten av dagen blir vila..


Middag vid havet..

När älsklingen kom hem tog vi med middagsmaten, engångsgrillen o picnicväskan o åkte till havet.. Hur mysigt som hellst.. Solen värmde skönt o vattnet låg helt blankt.. Vi grillade spett o korv som serverades med potatissallad, sallad o god dryck!



Lite gott bubbel e ju aldrig fel.. alkoholfritt såklart..



Grill-Maestro!



Min fina o jag!



God mat!



Kan verkligen rekommendera den himelskt goda barbequesåsen!



o till sist lite fräch dessert...

Nu har jag tagit en skön dusch o ska lägga mig i soffan o fjäska till mig lite fotmassage...

Ha en trevlig kväll gott folk! ♥

Fogarna börjar spöka mer o mer...

Precis hemkommen från jobbet.. Heeelt slut i kropp o knopp.. Mycket att stå i på jobbet. Jag står, går o springer runt massor hela dagarna nu vilket känns i hela kroppen.. Fogarna känns sådär.. stundtals gör det riktigt ont.. Missade stabilitetsträningen jag fick kallelse till idag pga jobbet. Pratade med min chef idag o hon ska lösa så att jag kommer kunna gå i fortsättningen iaf vilket känns skönt.. Det gynnar ju både mig o jobbet troligen.. Risken e ju att jag inte kommer kunna jobba alls annars.. Men det ska nog gå bra hoppas jag..

Nu har jag svalkat mig med en smarrig smoothie gjord på frusen manog, apelsin juice o vaniljyoghurt.. Blir lite milkshake över det hela fast inte lika söt.. Nu blir det vila med benen i högläge innan picnic väntar när älsklingen kommer hem..



mmmm... smaskens..

Näst sista föräldragruppmötet..

Idag e det dags för näst sista mötet med föräldragruppen.. I dag står det studiebesök på förlossningen o BB på schemat.. Det ska bli spännande att se.. E det nu man bli avskräckt på riktigt?! Nu för tiden nojjar jag mig mest för att jag inte nojjar mig för förlossningen..  Fast jag har börjat fundera på det mer o mer känner jag..
Det blir nog bra i vilket fall..
Efteråt ska vi besöka Erica o co i när vi ändå är i Varberg o ränner.. Ska bli väldigt trevligt, va ett tag sedan..

Men nu e det dags för en powernapp o ladda inför vattengympan som jag ska hinna med innan oxå..!

Ha en bra onsdag! ♥



Fina Erica o jag!


Lotta på Liseberg el Angela o Lollo på Liseberg...

Gårdagskvällen blev supermysig.. Jag o min underbara vän Angie åkte in till Lotta på Liseberg.. Vi lyckades dock inte få nån sittplats men det gick bra ändå o vi fick plats så långt fram det gick.. Artisterna som medverkade var Malera Ernman, The poodles, Rasmus Eriksson från Talang och Swingfly feat. Pauline och Christoffer Hiding..
Efter programmet gick vi en sväng o spanade på folk, spelade lite o den obligatoriska Lisebergsglassen slank ner.. Prutten blev jätteglad.. ;o)
Ett par 100-lappar senare hade jag lyckats vinna några småsaker men Angela slog på stort o kammade hem stjärnvinsten på toblerone! Jag va lite sur i en minut sen gick det över! Jag fick med lite toblerone hem! ;o)
Efter iaf många goa skratt oxå gick vi nöjda o glada därifrån trots bäckensmärtor o ömmande fötter.. Känner mig lite härjad i dag oxå men det va det helt klart värt! Ska iväg på massage nu om en stund oxå o det skadar verkligen inte känner jag!

Lite bilder från gårdagen:



Fina Angela


En tjockis!



Hela ligan samlade innan starten..


Lotta!


Rasmus Eriksson va grymt bra!


Swingfly!


Glass e gött!


Pos med vinsterna so far..



Angelas stjärnvinst!



Tack min fina vän för en superkväll!! ♥♥

Back in biz...

Sådär ja.. ännu en arbetsdag avklarad.. inga kramper idag heller men däremot ömmande fötter o ben o rygg.. Har stått o gått typ hela dagen o det känns av kan man säga.. Smått slut nu.. Ska ta mig en liten powernapp nu innan kvällsaktivitet står på schemat.. En spontantripp mot Lotta på Liseberg lutar det mot med Angie! Ska bli väldigt trevligt!
Så vi hörs kanske senare ikväll..

HA en bra fortsatt måndag.. ♥


Paltbröd!

Fick släpat med maestro efter några protester för storhandling.. Fick äntligen tag på paltbröd som jag blev tipsad häromdagen av damen på labbet som tar blodprover på mig.. Eftersom jag springer där stup i kvarten så har vi nästan blivit polare nu.. hehe..
Hon sa iaf att i paltbröd är det dubbelt så mycket järn som i blodpudding tex.. Helt klart värt att prova.. Lite leverpastej på o en skiva paprika så blir det en bra järnboost! Måste försöka tänka på det nu när jag började få dåligt blodvärde så jag kanske kan slippa järntabletterna.. E ju hård i magen så det räcker innan..
Smakade precis o det va helt ok.. smakar inte så mycket.. lite rädd för mycket blodsmak men helt ok..


Lördag..

Dagens startade lungt med en god frukost o lite slapp i soffan.. Har kännt mig lite slö idag.. Kan bero på värmen men oxå på gårdagens arbete..Helt galet varmt idag.. ska ta min andra dusch för idag strax..
Trotsade allt idag ändå o vi åkte iväg en sväng till sisjön o spanade lite följt av en fika o powernap hos svärmor.. D skulle hjälpa henne o sätta ihop en lådhurts hon köpt..
Nu har vi precis kommit hem från svärfar som firar födelsedag idag.. Det bjöds på supergod mat, grillat o tårta till dessert..
Nu blir det att ta igen oss i soffan till nåt avsnitt av rederiet eller två.. ;o) Vår nya hobby..

Trevlig lördagskväll mina sköna!

Överlevt..

En snabb uppdatering.. Dagen har gått strålande och mycket fortare än jag trott.. Fart o fläkt hela dagen vilket va härligt nu efter all vila o tristess.. Har bara kännt av lite småtryck i ryggen men inte krämper.. Dem börjar mer o mer komma i höften o benen nu istället men hellre det än bröst/rygg kramperna..
Nu känner jag mig dock lite härjad så vad passar bättre då om inte lite fredagsmys i soffan med älsklingen!

Trevligt fredagsmys mina vänner!



Redo för jobb!

Då e det strax dags.. Känner mig laddad.. Va otroligt länge sedan man mer el mindre "längtade" till jobbet.. Startar med monsterpasset 10-20 idag.. Lika bra att gå all in direkt.. E ledig i helgen så det blir ändå en skön start..
So wish me good luck! ;o)



Ha en bra dag! ♥

V 29 (28+0)

Ny vecka igen.. 28 fulla veckor klara.. Igår fick jag nästan frispel o önskade att det skulle vara v 39 istället.. stundtals trött på det här.. mest pga alla mediciner o krämper.. Man kan ju alltid hoppas att prutten vill komma ut i v 37 el 38 men det e väl ingen risk..

I vecka 29 är medelkroppslängden ungefär 39 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1400 gr. Huvudets omkrets är 27 cm.

Fett lagras under huden för att ge energi och sköta temperaturregleringen efter födelsen.

Nu är ögonen åter öppna och hinnan över linsen borta. Om barnet skulle födas nu kan ögonen skilja mellan ljus och mörker.
Ögonen får färg vid den här tiden men vilken färg barnet slutligen får vet man inte förrän några månader efter födelsen. Ögonlocken är nu öppna då barnet är vaken och slutna då det sover.(Källa: growingpeople.se)



Uppdaterad bild.. (tagen igår dock..) här skymtar även jeansen jag klippte av till shorts! ♥


RSS 2.0