Ny hårfärg!

Igår kväll fick jag fixat frillan hos en kompis till Angela som jobbar på en salong i Onsala. Vi fick komma efter stängning. Eftersom jag varken färgat håret eller klippt det sen Thailand så kände jag att det va dags. Ville göra det ordentlige oxå, fick bra reducerat pris vilket inte heller gjorde nåt! =)

Här har vi resultatet iaf:





Hade ev tänkt mig aningen ljusare slingor nu till sommaren men jag blev jättenöjd med färgen. Lite varmare brun med mycket lyster i, det passar mig perfekt känner jag. Solen kommer väl bleka sitt oxå.. om den kommer fram nån gång vill säga..

Annars njuter jag av livet. Mår hur bra som hellst. Maten e ljuvlig. Jag har tom gått ner nästan ett kilo till nu när jag börjar äta vilket känns skönt då man ofta går upp 1-2 kilo direkt när man börjar äta. Men det måste ju oxå betyda att jag skött det som man ska! Har bestämt mig för att hålla den här vikten nu över semester! Va länge sen man kände sig så bekväm trots att det finns lite mer kvar att ta av, vilket ska bort efter semestern sen!

Nu blir det en tripp ner o hälsa på Erica o Ellie i Varberg! Ikväll måste jag nog städa min pärla invändigt!!

So long..

Måndag!

Idag har varit en givande dag på jobbet.. Började med att lära upp min nya chef inne på kontoret o sedan satt jag med medarbetarsamtal hela eftermiddagen.. Det e lite pirrigt innan men det gick oförskämt bra måste jag säga.. Det svåra är ju att säga rätt saker på rätt sätt..Men det va så man va sådär lite stolt efteråt! :)

Ikväll åkte älsklingen ut o på sjön med några polare för att fiska o jag har varit på möte på xtrav. Nu har jag bara grejat hemma lite o ska hoppa in i duschen o ladda för mina kommande två lediga dagar! Så skönt.. liten mjukstart inför semestern som startar på söndag eftermiddag kl 16.00!!! Hoppas på gött väder så man kan få steka lite...

Nice evening my friends!

Love L

Sommar på riktigt!

I lördags efter jobbet åkte älsklingen, hans arbetskamrat o hans tjej o jag ut på sjön o prövade fiskelyckan. Det gick la sådär, dött som i graven. Så vi gick iland på en mysig liten ö o grillade, badade o bara hade det för jävla bra helt enkelt. Vädret va klockrent..  Dock badade inte jag, men tog mitt premiär dopp i Långasjön i söndags!


Bengtsson får mat! ;o)




Maaaat!!

Som jag har längtat.. I lördags efter jobbet small det! Ett kokt ägg blandat med lite keso! Det går inte att beskriva hur underbart det smakade.. Helt galet.. en riktigt uppenbarelse!
Så nu hag jag ätit några barnportioner med sallad o kyckling mest i några dagar.. Det känns såå skönt. Dricker tre pulver om dagen oxå nu under upptrappningen för att man ska få i sig all näring man behöver..
Nu blir det alltså uppehåll i ca 5 veckor innan jag ska på det igen o ta dem sista kilona! Hittills har jag nu tappat 20,5 kg o det känns hur underbart som hellst!



Min middag idag. Visst ser det gött ut?!

God morgon!

Idag e jag ledig o har precis startat dagen med en chokladshake, en matsked flytande olja, en matsked psyillumfrön, 8 omega3 kapslar, 100l vatten o en kopp kaffe!( min frukost den senaste 10 v, ni förstår kankse att jag längtar efter mat nu..)
Jag laddar mentalt inför vägningen om en lite stund.. wish me good luck.. E väl inte orolig el vet snarare unj hur det ska gå men det e ändå alltid lite spännande.
Efter det e tanken att åka en sväng till playan i simhallen o sen ett gympass..
Ikväll har jag lovat att köra Angie o micha till en fest o senare ska älsklingen o jag gå på bio o se Eclipse, senaste Twilight filmen.. ♥


problem..

Lätt o smidigt ja.. hehe.. Massa problem med inloggning redan från start men nu verkar allt vara ok igen!!
Nu jag kommit hem från jobbet o under tiden jag jobbade blev min gamla bil såld. Så nu e jag äntligen av med den! Fick 500kr mindre än vad jag köpte den för för ett år sen så det känns gött! Nästan bara glad att jag blev av med den!
Så nu behöver jag bara fokusera på min nya pärla! Det e såå skönt att ha en nyare bil. Det är en 04 så inte jätteny men i mina ögon är det en ny bil. Det e absolut den nyaste, finaste o dyraste bil jag ägt! Jag e helt kär i den!! Det va min belöning för min viktnedgång den senaste tiden!! En dyr men trevlig sådan..
Nu ska jag ägna mig åt min karl o sedan nana.. Imorn e jag ledig o hoppas att det blir bättre väder än dagens trista regn!!
Sleep tight, I will!
Puss o kram

Min belöning!!



Min egna pärla!!!
Just nu har jag lämnat henne till min egna Xibit.. för bromsbyte, polering o pimpning!! =)
More pics to come..

Ikväll blir jag förhoppningsvis av med den andra skethögen.. 460:n.. Håll tummarna!

Hemma igen..

på blogg. se.. hehe.. Blogspot ok men lite för krångligt för min del.. Så nu ska jag försöka mig på lite bättre bloggande igen.. Mitt problem e att jag e jättesugen på att blogga hela tiden men så fort jag sätter mig framför datorn har jag ingen aning om vad jag ska skriva om.. Men nu har det ju hänt lite saker den sista tiden så jag ska försöka att få in några inlägg idag.. =)

Jag e nu inne på slutspurten på min första pulver omgång, då jag tänker ha ett uppehåll under semestern. Jag har hittills, faktiskt på dagen. druckit shakes i 10 v!! Helt galet. Ska köra denna veckan ut så på måndag eller tisdag ska det börjas trappa upp för att kunna äta vanlig mat igen. Jag längtar såå jag blir galen.. E så trött på det här trots att det e väldigt smidigt. Jag har ändå blivit av med nämre 20 kg på den tiden vilket är tacksamt för allt kämpande!! Så imorn fredag blir det en "sista" officiell invägning.
Bjuder på ett par before and after pics!! ;o)



Nyss hemkommen från Thailand April 2010



Juli 2010!

I feel good! ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0